Videochatul a devenit un job serios

Chiar daca a fost privit ca un subiect tabu, videochatul a ajuns sa fie o meserie destul de buna pentru femeile care stiu sa comunice si isi respecta principiile. Poate nu este la fel de bine vazut ca un alt job, dar cu siguranta nu este un loc de munca condus de patroni cu intentii dubioase, asa cum cred unii dintre noi. Spun asta pentru ca am citit destul de multe articole despre un studio de videochat Bucuresti, acolo unde angajatele sunt platite la zi, unde se platesc taxe si impozite, unde cele care muncesc au un program flexibil, dar si concedii in unele statiuni unde nu ar fi ajuns niciodata niciuna dintre ele daca nu ar fi urmat aceasta cale.


Vrem sau nu, videochatul a ajuns sa fie un job ca toate celelalte, ba chiar mai cautat ca alte joburi si cu siguranta, mult mai bine platit. Chiar daca pare foarte simplu, modelele care aleg aceasta cale trebuie sa indeplineasca anumite criterii si sa ia aceasta practica in serios pentru ca altfel nu vor reusi sa ajunga acolo unde si-au propus. Banii se fac mai usor, pentru ca nu este un loc de munca care sa te solicite prea mult fizic, dar nici unul in care stai pe scaun si numeri banii venind. Trebuie sa stii sa comunici si sa intelegi fiecare persoana care doreste sa vorbeasca cu tine pentru un anumit timp.

Multi dintre voi se gândesc la porno atunci când spunem videochat, dar asta tine numai de modele, ele hotarasc daca vor sa isi arate tot corpul sau daca sunt doar niste persoane care sa tina compania domnilor in schimbul unei sume de bani.

Studiouri sunt la orice pas, trebuie sa stim sa alegem si sa ne interesam despre ce poate acesta sa ne ofere. Este exact ca orice alt loc de munca.

1 Response to "Videochatul a devenit un job serios"