Magazine online si criterii care trebuiesc respectate

In mediul online s-au dezvoltat mai multe afaceri productive in ultimii ani. Spun aceste lucruri fiind oarecum la curent cu ce se intampla pe online-ul romanesc deoarece activez in acest mediu de mai bine de 7 ani. Imi place sa fiu mereu la curent cu cele mai noi stiri si sa apreciez proiectele noi care au un viitor de succes in fata. Analizez atent fiecare website si pot spune ca acest lucru este un defect profesional de-al meu.

Magazinele online au prins contur si la noi in tara, chiar daca la inceput nu erau foarte credibile. Acum, tot mai multi administratori de website-uri aleg sa se ajute de afiliere pentru a produce ceva bani. Chiar daca nu pare foarte dificil, sa intretii un sex shop, de exemplu, nu este deloc usor. Atata timp cat proiectul tau online va fi vizitat de foarte multe persoane, pot aparea anumite probleme când vine vorba de comenzi sau nemultumiri de-ale clientilor.

Fiecare pagina a site-ului trebuie sa fie usor de accesat si cat mai prietenoasa cu vizitatorul pentru ca altfel nu vei avea succes. De asemenea, fiecare produs trebuie sa detina mai multe informatii despre acesta, dar si mai multe imagini. Fara aceste criterii, nu vei avea credibilitate, deci nu vei primi foarte multe comenzi. De exemplu, când un internaut intra pe site-ul tau si doreste sa cumpere un vibrator, acesta trebuie sa intalneasca pe pagina produsului detalii de orice fel, de la materialul din care este produs vibratorul si pana la detaliile legate de transport.

Promovarea este foarte importanta, daca nu te faci cunoscut in mediul online nu vei reusi niciodata sa atingi succesul mult dorit. Incearca sa faci un exercitiu de imaginatie si sa te pui de fiecare data in pielea cumparatorului. De ce ar cumpara de pe site-ul tau? Cu ce este mai bun site-ul tau fata de alte site-uri din aceeasi nisa?

0 Response to "Magazine online si criterii care trebuiesc respectate"

Trimiteți un comentariu