Despre ce invatam in scoala si in afara ei

Scoala este o perioada foarte frumoasa din viata fiecarui tanar, iar pentru a o face mai productiva, trebuie sa stim sa gestionam acesti ani si sa incercam sa-i ducem la un alt nivel, nu trebuie sa ne limitam doar la lucrurile invatate la orele de curs, ci sa incercam mereu sa devenim mai buni, sa citim mai mult, suplimentar, nu neaparat pe temele discutat la scoala, ci si despre domeniile care prezinta un interes ridicat pentru noi.


Stiu ca sunt foarte multe materii care nu ne vor folosi niciodata in viata, care poate le uitam imediat dupa ce terminam scoala, dar mie imi place sa cred ca tinerii stiu sa sorteze fiecare informatie care le intra in cap si sa vada mereu partea buna. Chiar si din ora de dirigentie se pot invata foarte multe lucuri productive.

Consider ca trebuie sa se puna mai mult accent pe educatia sexuala, pentru a se preveni toate cazurile in care tinerii ajung parinti de la o varsta mult prea frageda. Am fost prezent la unele discutii la o anumita scoala despre anumite intamplari porno cu profesoare si nu mi-a placut deloc ce am auzit. Erau foarte multi elevi care erau incantati de aceasta idee si chiar au afirmat ca le-ar face mare placere sa incerce si ei. Nu spun ca este un lucru negativ, dar nu cred ca trebuie sa se discute aceste aspecte in scoala, daca este sa se infiripe ceva intr-o profesoara si un elev, totul trebuie sa se tina foarte departe de scoala, altfel ii va afecta pe amandoi. Trebuie sa fim pana la urma oameni si sa intelegem ca se poate ajunge si la astfel de situatii. Chiar daca sunt ilegale, daca nu afecteaza nimic scoala, nu cred ca ar fi de condamnat.

1 Response to "Despre ce invatam in scoala si in afara ei"