Ce se poarta in aceasta toamna in privinta moda femei?

Toamna isi face simtita prezenta cu pasi repezi si, cu siguranta, daca esti femei, iti doresti sa stii care este moda femei pentru sezonul care urmeaza, pentru a sti ce se poarta si cum sa iti pregatesti garderoba. Exista cateva piese vestimentare de care nu trebuie sa te lipsesti in acest anotimp si iti oferim cateva sfaturi in aceasta privinta.
1. Vestutele pufoase fac parte din moda femei din toamna 2015
In aceasta toamna, poarta vestute pufoase. Ele fac parte din ceea ce inseamna moda femei in toamna anului 2015. Insa, ai libertatea de a fi creativa si indrazneata. Poti sa alegi culori deosebite pentru vestutele pufoase si aceste piese vestimentare nu trebuie sa fie neaparat monocrome. Poti sa alegi siclam, mov, portocaliu si poti sa alegi diferite combinatii cu aceste culori. De asemenea, se poarta si culorile toamnei, care sunt galben, maro si verde inchis.
2. Pliuri
Moda femei din aceasta toamna indica faptul ca se vor purta pliurile foarte mult. Insa nu orice tip de pliuri, ci pliurile mici si dese. Poti sa alegi si o bluza si o fusta cu pliuri, atata timp cat cele doua piese vestimentare sunt monocrome si frumos asortate. In general, pliurile iti vor contura o atitudine feminina deosebita, asa ca moda femei din toamna lui 2015 te va face sa fii eleganta si frumoasa in acelasi timp.
3. Fuste mai lungi de genunchi si pulovere
Specialistii in materie de moda femei spun ca in sezonul ce urmeaza se poarta fustele care sunt mai lungi de genunchi, dar nu atat de lungi, incat sa ajunga la glezne. Poti opta pentru modele indraznete, care sa fie jos cu franjuri sau care sa fie asimetrice. Poti sa elimini din planurile tale fustele scurte. In plus, la aceste tipuri de fuste se poarta pulovere care nu sunt nici cambrate, dar nici foarte largi. Daca alegi o fusta cu modele, indicat este sa optezi pentru un pulover monocrom.
4. Porta rosu!
Rosul va fi foarte folosit cand vine vorba despre moda femei in toamna lui 2015. Alege nuante de rosu aprins si incearca sa te feresti de modele. Cel mai indicat in aceasta toamna este sa porti rosu aprins sau chiar rosul care se apropie de culoarea visinei putrede.
5. Modele indraznete
Aceleasi tendinta din moda femei ne arata faptul ca in aceasta toamna se pot purta modele indraznete. Este vorba, in principiu despre modele rotunde. Te poti inspira din tendinta moda femei inainte de a achizitiona obiecte de imbracaminte cu modele.

0 Response to "Ce se poarta in aceasta toamna in privinta moda femei?"

Trimiteți un comentariu