Dependența De Internet Sau Dependența De Calculator

Salutare prieteni, astăzi o să vorbesc puțin despre dependența de internet și dependența de calculator, în general. Eu am calculator din anul 2006, internet din 2007 și sunt destul de activ în tot ceea ce înseamnă online. Îmi place să navighez și simt că face deja parte din mine, toate proiectele din online joacă un rol important în viața mea, mai ales decând toate aceste proiecte au început să mă ajute și pe plan financiar.
Pot spune că sunt dependent de internet, dacă am doar calculatorul mă plictisesc. Un weekend nu am avut internet și calculatorul a rămân singur, dacă pot spune așa. L-am aprins numai cât să mai joc 1-2 meciuri de fifa, dar mă plictiseam foarte repede pentru că-mi venea mult prea ușor să bat calculatorul, fiind învățat să joc în rețea cu prieteni care joacă foarte bine.


Într-o zi din acel weekend am reușit să postez pe blog, chiar de două ori, dar în cealaltă zi nu am reușit să postez deloc, m-am gândit toată ziua la chestia asta, mă gândeam că cititorii mei vor vedea că nu am fost activ și îmi era teamă să nu-i pierd. M-am gândit toată ziua la ce să postez când îmi revine internet-ul și tot felul de idei pentru online.

Nu pot sta liniștit într-o zi dacă nu intru pe internet, să citesc puțin știrile de pe FaceBook, este al doilea lucru pe care-l fac pe acest site de socializare după jocul TrainStations, joc pe care mă întrec cu niște prieteni care m-au întrecut în acel weekend.

Voi vă considerați dependenți de calculator? Puteți sta o zi sau mai multe fără calculator sau fără internet, mă refer dacă puteți sta liniștit, fără gânduri și presiuni..

1 Response to "Dependența De Internet Sau Dependența De Calculator"